ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ 

Όλα τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Η ploutarxoselectronics.gr εγγυάται να προωθήσει προς επισκευή τις βλάβες οποιουδήποτε προϊόντος που προκλήθηκαν από ατέλειες στην κατασκευή ή στα υλικά τους και την αντικατάστασή του εάν κριθεί απαραίτητο από την αντιπροσωπεία του προϊόντος. Σε περίπτωση που τα προϊόντα πουλήθηκαν με Τιμολόγιο, και είναι δεκτή η επιστροφή τους, θα πρέπει να κοπεί δελτίο επιστροφής με ένδειξη "προς επιστροφή". Απαραίτητη και πάλι είναι η συνοδεία ολόκληρης της συσκευασίας και των παρελκομένων. Πιστωτικό τιμολόγιο θα εκδίδεται μετά από τον σχολαστικό έλεγχο του προϊόντος από το τεχνικό μας τμήμα. Εάν το προϊόν προς επιστροφή δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται με δική σας χρέωση. Εγγύηση συμβατότητος με λοιπές συσκευές δεν μπορεί να εγγυηθεί λόγω πολυπλοκότητας. Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα προϊόντα μας είναι αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελεγχθούν από εμάς συμβατότητες με κάθε άλλη συσκευή. Μπορεί απλά να αναφερθεί η από εμπειρία μας συμβατότητα σε συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις και με επιφύλαξη. Προσοχή! Κανένα εξωτερικό τροφοδοτικό συσκευής (ακόμα κι αν περιλαμβάνεται στην συκευασία αγοράς του) δεν καλύπτεται από εγγύηση! 

* ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ. * 

 Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν: 

  • Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, κτύπημα, πτώση της συσκευής έκθεσης σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, ρίψης υγρών. και διαρροές οξέων των μπαταριών. 

  • Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου, και για κάθε χρήση τροφοδοτικών, πέραν αυτών που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν. 

  • Στις κεφαλές μικροφώνων, κεφαλές laser, κεφαλές πικάπ, στις λάμπες των φωτιστικών, εξαρτήματα ανταλλακτικών, όργανα μέτρησης, τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων, μπαταρίες παντός τύπου. 

  • Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής μηχανήματος σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός της ploutarxoselectronics.gr, για κάθε περίπτωση που ο αριθμός κατασκευής της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί. 

  • Μεγάφωνα, πηνία που έχουν καταστραφεί από κακή χρήση (κακή χρήση εννοείται η υπεροδήγηση του ενισχυτή καθώς και η υπεροδήγηση των ηχείων). 

  • Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των προς επισκευή μηχανημάτων, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μεταφορικές εταιρείες που κάνουν κατ' οίκον παράδοση στην έδρα μας. 

Η εγγύηση δεν καλύπτει επίσης τις μπαταρίες που πιθανόν να περιέχονται στην συσκευασία. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω κακής λειτουργίας, περιγράψτε ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, συμπληρώνοντας μια Φόρμα RMAκαι συνοδέψτε οπωσδήποτε το αποδεικτικό αγοράς. Η μεταφορά μηχανημάτων προς την εταιρία για service καθώς και η αποστολή επισκευασμένων συσκευών επιβαρύνει τον πελάτη.