Ταχυθερμαντήρες Atmor 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Ταχυθερμαντήρες Atmor

Η Atmor Industries Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Electric Ταχυθερμοσίφωνες στον κόσμο.

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια Atmor έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές θέρμανσης σε όλο τον κόσμο, με το εμπορικό σήμα της και "Private Label", με βάση την ΚΑΕ. Ανάμεσα στις εξέχουσες αγορές είναι οι εξής: Αγγλία, τη Γερμανία, την Το...

Η Atmor Industries Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Electric Ταχυθερμοσίφωνες στον κόσμο.

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια Atmor έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές θέρμανσης σε όλο τον κόσμο, με το εμπορικό σήμα της και "Private Label", με βάση την ΚΑΕ. Ανάμεσα στις εξέχουσες αγορές είναι οι εξής: Αγγλία, τη Γερμανία, την Τουρκία, τη Ρωσία και την Σοβιετικές Δημοκρατίες, τη Βραζιλία, το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, την Ινδία, την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η παραγωγική διαδικασία είναι πλήρως προς τα εμπρός ενσωματωθούν από την πολύ βασική πλαστικά ένεση μέχρι την τελευταία διαδικασία συναρμολόγησης και δοκιμών ελέγχου της ποιότητας. Όλα γίνονται κάτω από μία στέγη και να ελέγχεται αυστηρά και να παρακολουθείται, για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μεγάλη ποικιλία Atmor της θέρμανσης σε συνδυασμό με τη δεύτερη σε καμία ποιότητα, εξυπηρέτηση και οι τιμές έχουν τοποθετηθεί από την εταιρεία ως σημαντικός παίκτης στον συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα.

Περισσότερο

Υποκατηγορίες

Ταχυθερμοσίφωνα σειρά 405

Ταχυθερμοσίφωνας με οθόνη αφής και 4 μνήμες απόδοσης θερμοκρασίας για κάθε μέλος της οικογένειας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Συναλλαγή στο κατάστημα.

Αντικαταβολή.

Δωρεάν αποστολή

100% ασφαλής διαδικασία πληρωμής.