ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Ταχυθερμαντήρας vs Θερμοσίφωνο

statistics2 new2

Σε αντίθεση με το θερμοσίφωνο που “αποθηκεύει” το νερό, ο ταχυθερμαντήρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, καθώς το νερό ζεσταίνεται άμεσα τη στιγμή που περνά μέσα από την συσκευή.

Στην καθημερινότητά μας αυτό σημαίνει ότι, συγκρίνοντας το θερμοσίφωνο και τις απώλειές του σε σχέση με ένα ταχυθερμαντήρα, μπορούμ...

Ταχυθερμαντήρας vs Θερμοσίφωνο

statistics2 new2

Σε αντίθεση με το θερμοσίφωνο που “αποθηκεύει” το νερό, ο ταχυθερμαντήρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, καθώς το νερό ζεσταίνεται άμεσα τη στιγμή που περνά μέσα από την συσκευή.

Στην καθημερινότητά μας αυτό σημαίνει ότι, συγκρίνοντας το θερμοσίφωνο και τις απώλειές του σε σχέση με ένα ταχυθερμαντήρα, μπορούμε να εξοικονομήσουμε ακόμη και την αξία του ταχυθερμαντήρα μέσα σε ένα έτος.

Στ κατάστημα μας θα βρείτε ταχυθερμαντήρες των απαιτησεών σας!

Περισσότερο

Υποκατηγορίες

Ταχυθερμαντήρες Solcore

Στη Solcore είμαστε περήφανοι που αντιπροσωπεύουμε συσκευές με υψηλή απόδοση και χωρίς ελαττώματα. Είμαστε περήφανοι που με τα προϊόντα μας μπορείτε να εξοικονομείτε ενέργεια, χωρίς να θυσιάζετε την άνεση στη ζωή ή την τσέπη σας. Ζεστό νερό άμεσα & οικονομικά.

Tαχυθερμαντήρας...

Η THERMITRON, μετά από εκτεταμένη έρευνα και τεχνολογική εξέλιξη επί σειρά ετών στον τομέα των ταχυθερμαντήρων, δημιούργησε μια μεγάλη σειρά μοντέλων για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Είναι συσκευές που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές και τα διεθνή στάνταρ με αποτέλεσμα να ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου ανθρώπου, αφού είναι καλαίσθητα σχεδιασμένες, μικρές σε όγκο και απόλυτα αυτοματοποιημένες. Επιπλέον, τα πρόσθετα συστήματα ασφαλείας που έχουν ενσωματωθεί, η άριστη ποιότητα των υλικών, η επιμελημένη κατασκευή, σε συνδυασμό με το οργανωμένο και σε κάθε ζήτηση πρόθυμο service, εξασφαλίζουν άψογη λειτουργία για πολλά χρόνια.

Ταχυθερμαντήρες Atmor

Η Atmor Industries Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Electric Ταχυθερμοσίφωνες στον κόσμο.

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια Atmor έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές θέρμανσης σε όλο τον κόσμο, με το εμπορικό σήμα της και "Private Label", με βάση την ΚΑΕ. Ανάμεσα στις εξέχουσες αγορές είναι οι εξής: Αγγλία, τη Γερμανία, την Τουρκία, τη Ρωσία και την Σοβιετικές Δημοκρατίες, τη Βραζιλία, το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, την Ινδία, την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η παραγωγική διαδικασία είναι πλήρως προς τα εμπρός ενσωματωθούν από την πολύ βασική πλαστικά ένεση μέχρι την τελευταία διαδικασία συναρμολόγησης και δοκιμών ελέγχου της ποιότητας. Όλα γίνονται κάτω από μία στέγη και να ελέγχεται αυστηρά και να παρακολουθείται, για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μεγάλη ποικιλία Atmor της θέρμανσης σε συνδυασμό με τη δεύτερη σε καμία ποιότητα, εξυπηρέτηση και οι τιμές έχουν τοποθετηθεί από την εταιρεία ως σημαντικός παίκτης στον συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Συναλλαγή στο κατάστημα.

Αντικαταβολή.

Δωρεάν αποστολή

100% ασφαλής διαδικασία πληρωμής.