Κατάλογος προϊόντων ανά κατασκευαστή AXOR

8,06 €

Περιγραφή:Φίλτρο νερού για καφετιέρες και μηχανές esspreso.Αποτρέπει την ανάπτυξη αλάτων και μαλακώνει το νερό, δίνοντας έτσι στον καφέ καλύτερη γεύση.

Σε απόθεμα
6,05 €

Περιγραφή:Περιέχει ενεργό άνθρακα, που απορροφά τις μυρωδιές και την υπερβολική υγρασία από το ψυγείο σας. Βοηθάει στην συντήρηση των τροφίμων που έχετε στο ψυγείο, καθώς απορροφά μικρόβια και βακτήρια

Σε απόθεμα
6,05 €

Περιγραφή:Καθαριστικό αποστείρωσης του κλιματιστικού και των φίλτρων.Το προϊόν είναι αποτελεσματικό, γιατί είναι παχύρευστο. Κολλάει στις επιφάνειες και τις διατηρεί καθαρές. Επιτρέπει τον καθαρισμό των χωρισμάτων, χωρίς να δημιουργούνται σταγόνες.

Σε απόθεμα
4,03 €

Περιγραφή:Καθαριστικό συχνής χρήσης για καφετιέρες και μηχανές εσπρέσο. Καθαρίζει το σύστημα παράδοσης και τη βαλβίδα εκκένωσης. Αφαιρεί τους κόκκους καφέ. Δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν διαβρώνει τα χρωμιωμένα μέρη της συσκευής.

Σε απόθεμα
6,05 €

Περιγραφή:Καθαριστικό φούρνου.Καθαρίζει λίπη, βρωμιές και καρβουνίλες από φούρνους, ψησταριές και barbeques. Σχηματίζει ζελέ γύρω από τις βρωμιές κάνοντάς το πιο αποτελεσματικό.Ακόμα και όταν ψεκάζεται σε κατακόρυφες επιφάνειες. Δεν δημιουργεί σταγόνες.

Σε απόθεμα
6,05 €

Περιγραφή:Καθαριστικό φούρνου μικροκυμάτωνΕιδικά μελετημένο προϊόν για τον καθαρισμό των φούρνων μικροκυμάτων. Για το προϊόν αυτό υπάρχει υπερσυμπυκνωμένο ανταλλακτικό υγρό.

Σε απόθεμα
6,05 €

Περιγραφή:Αφαλατικό συστημάτων ατμού.Αφαιρεί τα άλατα από μπόιλερ. Αποτρέπει τη διάβρωση των μεταλλικών μερών από τα συστήματα ατμού.

Σε απόθεμα
7,06 €

Περιγραφή:Καθαριστικό αλάτων για καφετιέρες και μηχανές esspreso.Κρύσταλλοι για την απομάκρυνση αλάτων.

Σε απόθεμα
6,05 €

Περιγραφή:Επιταχύνει τη διαδικασία απόψυξης.Διεισδύει στις ρωγμές των πάγων και τους διαλύει από μέσα.

Σε απόθεμα
8,06 €

Περιγραφή:Βαθύς καθαρισμός πλυντηρίων.Για να αφαιρέσετε κατακάθια και μυρωδιές από το πλυντήριό σας.

Σε απόθεμα
5,05 €

Περιγραφή:Πρόσθετο σιδερώματος για να μην τσαλακώνονται τα ρούχα.Ψεκάζουμε το ρούχο πριν το σιδερώσουμε. Τεντώνει τις ίνες του υφάσματος και βοηθάει στην ταχεία εξάλειψη των τσακίσεων. Έχει ελαφρύ άρωμα φρεσκάδας.

Σε απόθεμα
5,05 €

Περιγραφή:Καθαριστικό για κεραμικές εστίες.Καθαρίζει αποτελεσματικά τις κεραμικές εστίες.

Σε απόθεμα
0,00 €

Περιγραφή:Καθαριστικό αλάτων.Σκόνη οργανικών οξέων για τον τακτικό καθαρισμό των πλυντηρίων πιάτων και ρούχων.

Σε απόθεμα
6,20 €

Περιγραφή:Καθαρίζει λίπη και βρωμιές στα πλυντήρια ρούχων και πιάτων.Το προϊόν διατίθεται με μια φιάλη αποθήκευσης.

Σε απόθεμα
3,53 €

Περιγραφή:Αποσμητικό πλυντηρίου πιάτων. Deo LavstoviglieΚαταργεί όλες τις άσχημες οσμές που προέρχονται από το πλυντήριο πιάτων, και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού για περίπου 20 πλύσεις.

Σε απόθεμα
0,00 €

Περιγραφή:Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες.Τριπλής δράσης.

Σε απόθεμα
0,00 €

Περιγραφή:Γιαλιστικό - στεγνωτικό για πλυντήρια πιάτων.Στεγνώνει και γυαλίζει τα πιάτα και τα ποτήρια χωρίς να αφήνει σημάδια και δακτυλιές.

Σε απόθεμα
4,03 €

Περιγραφή:Αφαιρεί τα άλατα από τα σίδερα ατμού.Εξαλείφει γρήγορα τα άλατα, και επιτρέπει στο σίδερο να λειτουργεί πάντα αποτελεσματικά

Σε απόθεμα
4,03 €

Περιγραφή:Καθαριστικό κουζίνας αερίου.Καθαριστικό μελετημένο ειδικά για εστίες αερίου και καπάκια φλόγιστρων. Αποτρέπει την οξείδωση του αλουμινίου και βγάζει αποτελεσματικά τις καρβουνίλες.

Σε απόθεμα
4,03 €

Περιγραφή:Καθαριστικό συχνής χρήσης για καφετιέρες και μηχανές esspreso.Καθαρίζει το σύστημα παράδοσης και τη βαλβίδα εκκένωσης. Αφαιρεί τους κόκκους καφέ. Δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν διαβρώνει τα χρωμωμένα μέρη της συσκευής.

Σε απόθεμα
8,06 €

Περιγραφή:Καθαρισμός αλάτων σε μονές δόσεις.Για συστήματα σιδερώματος και γεννήτριες ατμού, με εξωτερική δεξαμενή (boiler).Με συχνή χρήση, αποτρέπεται η κατακάθιση αλάτων στο boiler.

Δυστυχώς, το προϊόν δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο και υπάρχει πιθανότητα μιας μικρής καθυστέρησης στην αποστολή.
Εμφάνιση 1 - 21 από 21 στοιχεία

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Συναλλαγή στο κατάστημα.

Αντικαταβολή.

Δωρεάν αποστολή

100% ασφαλής διαδικασία πληρωμής.