Η τηλεφωνική μας γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη απο 9 π.μ - 9 μ.μ
Τηλέφωνο:+302312315422
Επικοινωνήστε με τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Περιγραφή:
Καθαριστικό συχνής χρήσης για καφετιέρες και μηχανές esspreso.
Καθαρίζει το σύστημα παράδοσης και τη βαλβίδα εκκένωσης.
Αφαιρεί τους κόκκους καφέ.
Δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν διαβρώνει τα χρωμωμένα μέρη της συσκευής.
Προσοχή: Τελευταία κομμάτια σε διαθεσιμότητα!
Διαθέσιμη ημερομηνία:
Ε405 - Rio - Axor Καφετιέρες
Περιγραφή:
Καθαριστικό συχνής χρήσης για καφετιέρες και μηχανές esspreso.
Καθαρίζει το σύστημα παράδοσης και τη βαλβίδα εκκένωσης.
Αφαιρεί τους κόκκους καφέ.
Δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν διαβρώνει τα χρωμωμένα μέρη της συσκευής.
Παραλήπτης :
* Υποχρεωτικά πεδία
ή Ακύρωση
Οδηγιες Χρήσης
Γεμίστε μίσο λίτρο νερό στην δεξαμενή της μηχανής σας και προσθέστε 1/4 του καθαριστικού.
Αφαιρέστε το χερουλάκι της μηχανής και αφήστε δύο ποτήρια νερό να τρέξουν.
Σταματήστε το νερό και αφήστε την μηχανή ανοιχτή για δεκαπέντε λεπτά.
Μετά, ανοίξτε πάλι το νερό για δύο ποτήρια νερού.
Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το νερό στην δεξαμενή.
Ξεπλένετε καλά τη δεξαμενή και τη γεμίζετε με καθαρό νερό.
Εάν η μηχανή είναι τελείως βουλωμένη από τα άλατα, αφήστε το διάλυμα να τρέξει από το σύστημα εκκένωσης ατμού μέχρι να γεμίσετε δύο ποτήρια νερού.
Αφήστε τη μηχανή ανοιχτή αλλά χωρίς να τρέχει νερό για δεκαπέντε λεπτά.
Δοκιμάστε να ανοίξετε το νερό κανονικά.
Εάν είναι πάλι βουλωμένο επαναλάβετε τη διαδικασία.
Εάν ξεβουλώσει, αφήστε το νερό να τρέξει για δύο ποτήρια νερού και επαναλάβετε την πρώτη διαδικασία.
Συσκευασία: 250 ml Φιάλη
Περιγραφή:Καθαριστικό συχνής χρήσης για καφετιέρες και μηχανές εσπρέσο. Καθαρίζει το σύστημα παράδοσης και τη βαλβίδα εκκένωσης. Αφαιρεί τους κόκκους καφέ. Δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν διαβρώνει τα χρωμιωμένα μέρη της συσκευής.
Σε απόθεμαΠεριγραφή:Καθαριστικό αλάτων για καφετιέρες και μηχανές esspreso.Κρύσταλλοι για την απομάκρυνση αλάτων.
Σε απόθεμαΠεριγραφή:Φίλτρο νερού για καφετιέρες και μηχανές esspreso.Αποτρέπει την ανάπτυξη αλάτων και μαλακώνει το νερό, δίνοντας έτσι στον καφέ καλύτερη γεύση.
Σε απόθεμα